converterende websites

Gebruiksvriendelijk, goed gestructureerd en visueel aantrekkelijk.

 • design-icon

  Webdesign

  Wat wilt u vertellen, welke doelgroepen wilt u aanspreken en met welke tone of voice? Onze websdesigns resulteren in websites die de online identiteit van organisaties versterken en websitebezoekers aanzetten tot actie.

 • realisation-icon

  WordPress

  Wij maken websites met WordPress als websitebeheersysteem. WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem waarmee onze klanten zelf hun website beheren via desktop, tablet én smartphone.

 • marketing-icon

  Resultaat

  Hoe scoort uw website in Google? Welke pagina’s zijn het meest populair en welke weg volgen bezoekers tot ze daadwerkelijk klant worden? Slik maakt resultaatgerichte websites. We kijken graag, met elkaar, naar de statistieken om de koers te bepalen.

work-together-icon

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse om met ons te werken aan een website of webapplicatie? Leg uw plan aan ons voor en we denken graag met u mee.

Gebruiksvriendelijk, goed gestructureerd en visueel aantrekkelijk. Dat zijn de kenmerken van de websites die Slik maakt. De vormgeving sluit naadloos aan op de boodschap die onze klanten willen vertellen en staat in dienst van de doelstellingen. Wilt u een nieuwe website laten bouwen of laten vormgeven? Neem dan snel contact met ons op.

Uw doelgroep begrijpen. De boodschap doorgronden. En, niet onbelangrijk: het internet snappen. Conventies zijn er om te omarmen, clichés zijn er om te ontwijken. Onze formule wordt uitgevoerd door een ervaren team specialisten die bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring bundelen met het lanceren van online succesformules.

Uniek webdesign op maat

U ziet ze overal: dertien-in-een-dozijn-templates. Wij doen er niet aan. Als uw organisatie uniek is, dan vinden we het gek als uw website dat niet is. Aan de slag dus, met die unieke vormgeving. Het vertrekpunt van die vormgeving is natuurlijk uw visie op het project, gekoppeld aan de strategie die wij gezamenlijk uitstippelen: zo’n spreekwoordelijke kapstok is belangrijk voor het maken van keuzes. Want keuzes moeten er gemaakt worden. Functies toevoegen is makkelijk, functies schrappen des te moeilijker. Voor een goede webervaring is juist schrappen vaak nodig. Wij helpen bij het maken van die keuzes en leveren een webdesign op die uniek, gebruikersvriendelijk en bloedjemooi is.

WordPress realisatie

Voor de realisatie van websites maken we gebruik van WordPress als websitebeheersysteem. WordPress is in zijn soort met afstand het meest succesvolle systeem ter wereld. Wij zijn WordPress specialisten. Dé WordPress specialisten. Na meer dan vijftig volstrekt unieke websites, van eenvoudige one-pagers tot en met enterprise-level intranets van duizenden pagina’s, durven we dat wel te zeggen.

WordPress biedt alle flexibiliteit om iedere denkbare vormgeving mogelijk te maken en is dankzij zijn plugin-structuur makkelijk uitbreidbaar. Ook hier geldt: we werken niet met standaard templates, maar bouwen voor iedere klant een eigen, unieke vormgeving van de grond af aan. Door onze unieke werkwijze kunt u verbluffend eenvoudig zelf uw website uitbreiden en de pagina’s voorzien van tekst, afbeelding, video, tabellen, downloads, knoppen en formulieren. Wij bouwen eenvoudigweg de meest flexibele, snelle en meest veilige WordPress websites.

Webredactie

Slik is een full service internetbureau. We nemen onze taak niet licht op. Ook voor het uitdenken, uitwerken en invoeren van de content op uw website – teksten, illustraties én afbeeldingen – kunt u bij ons terecht. Onze eigen webredacteurs schrijven in begrijpelijke taal die lekker wegleest. We beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van vertalers, fotografen en illustrators.

janneke-avatar

Meer weten?

Janneke is expert in het versterken van de online identitet van organisaties en websitebezoekers aanzetten tot actie.