webapplicaties

Organisaties efficiënter maken. Dat is de kick.

 • startup-icon

  Bedrijfskritisch

  Volgens sommige mensen is succes een keuze. Dat gaat ons iets te ver. Het minste wat u kunt doen is uw zaakjes voor elkaar hebben. Of het dan om uw certificatie, facturatie of onderhoudsrapporten van uw boorplatform gaat. Juist een bedrijfskritische applicatie moet áltijd werken en moet áltijd lekker werken.

 • realisation-icon

  Desktop & mobile

  Alles wat wij ontwikkelen, of het een website is of een webapplicatie, moet op ieder scherm en op ieder apparaat perfect werken. Een goede webapplicatie handelt alle processen af terwijl deze zeer makkelijk in bediening is. Het maakt uw organisatie uiteindelijk flexibeler en u kunt lekker doorwerken tijdens uw vakantie.

work-together-icon

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse om met ons te werken aan een website of webapplicatie? Leg uw plan aan ons voor en we denken graag met u mee.

Online technologie leent zich bij uitstek goed voor het maken van grote efficiency-slagen in iedere organisatie, van groot tot klein. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen uitdagingen, waardoor standaardoplossingen niet altijd voldoen. Als bedrijfsprocessen te maken hebben met de beschikbaarheid en verwerking van informatie, welke dan ook, dan is het tijd om ons in te schakelen. Slik zorgt ervoor dat organisaties sneller werken, minder fouten maken en beter werk leveren.

Full stack

Slik beschikt over een infrastructuur en de kennis om technologisch hoogwaardige applicaties te maken. Webapplicaties die niet alleen fijn werken, maar ook nog eens zeer streng beveiligd zijn. Het doel is om applicaties te maken die goed werken, lekker werken en altijd blijven werken:

 • Wij gebruiken bewezen open source technologie (PHP, Twig, Symfony). Deze technologie stelt ons in staat snel te schakelen en maatwerk te leveren. En dat zonder steeds het wiel opnieuw uit te vinden.
 • Als internetbureau zitten we niet alleen met onze neus in procesdiagrammen, maar worden wij dag in dag uit geconfronteerd met UX design en usability. Gebruikersvriendelijkheid zit in ons DNA en dus ook in onze webapplicaties.
 • Slik beschikt over een zeer hoogwaardige cloudomgeving in eigen beheer. Dankzij de beheersing van de infrastructuur kunnen we de veiligheid en de performance van uw applicatie waarborgen.

Lage investering, hoge opbrengst

Dankzij de gebruikte technologie en onze nuchtere less-is-more-insteek slagen we er keer op keer in om bedrijfsprocessen structureel te verbeteren. In relatief korte tijd realiseren we een webapplicatie. Zo’n applicatie biedt vervolgens alle ruimte om nieuwe inzichten te verwerken en zich zo te modelleren naar iedere specifieke organisatie.

Een webapplicatie voor iedereen

Ziekenhuizen, innovatieve startups en beursgenoteerde bedrijven. Iedereen met gezond verstand weet ons te vinden en maakt gebruik van onze webtechnologie. Onze webapplicaties bezorgen organisaties de noodzakelijke efficiency, zodat zij zich met hun kerntaken bezig kunnen houden, beter communiceren of, enfin, bedenk het, wij maken het.

joep-avatar

Meer weten?

Joep heeft jarenlange ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van applicaties