Een doordacht webdesign voor een optimale user experience

Wat wilt u vertellen, welke doelgroepen wilt u aanspreken en met welke tone of voice? Wij maken dat ene unieke ontwerp, waar gebruikers wél mee uit de voeten kunnen. Simpel en doeltreffend. Geen franjes, maar wel van overtuigende schoonheid. Een webdesign van Slik resulteert in een website die de online identiteit van de organisatie versterkt en websitebezoekers aanzet tot actie.

Strategie

Eerst denken, dan doen. Dat is de aanpak. Wij denken actief mee over de beste strategie voor ieder project. Helder geformuleerde doelstellingen vormen de rode draad tijdens de fase van het webdesign. Dit zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op het verwachtingspatroon van de doelgroep.

Design & UX

De kwaliteit van het ontwerp wordt natuurlijk vooral bepaald door onze designers en jullie input. Wij vinden het belangrijk dat een ontwerp toegesneden is op de organisatie en tegelijkertijd een feest is om te gebruiken voor zowel website-bezoeker als website-manager.

Contentcreatie

Vlijmscherpe fotografie en copy waar je ’s nachts alleen van kunt dromen zijn van onbeschrijfelijke waarde. Tijdens de designfase hebben wij nagedacht over het ontwerp en weten als geen ander met welke beelden en teksten we uw bezoekers raken en over de streep trekken.

 

35% meer bezoeker voor Slot Loevestein

Bekijk hoe we met een doordacht webdesign de online bezoekers van Slot Loevestein overtuigen. De nieuwe website zorgt voor een stijging in de kaartverkoop en meer bezoekers in de prachtige vesting.

Bekijk project

Van low budget webdesign tot maatwerk design

Wij zien ontwerp breder dan alleen ‘vormgeving’. We denken hierbij bijvoorbeeld ook aan technisch ontwerp en het meer conceptuele onderdeel waarin doelstellingen worden geformuleerd en invulling krijgen. Ook conventies houden we nauwgezet in de gaten. Hoe navigeert een bezoeker door de website en wat wordt als prettig ervaren?

Samen met onze klanten denken we na over hoe we de doelgroep aanspreken. We verplaatsen ons in de wensen van de doelgroepen, zodat we de beleving kunnen doorgronden. Dit vertalen we in een design die inspeelt op de informatiebehoefte en perfect aansluit bij de verwachting. We houden daarbij rekening met een natuurlijke manier van navigeren, waarbij iedere doelgroep met één klik bij het juiste informatie-onderdeel terecht komt.

De kwaliteit van het ontwerp wordt vooral bepaald door onze designers en uw input. Wij vinden het belangrijk dat een ontwerp toegesneden is op de organisatie en tegelijkertijd een feest is om te gebruiken voor zowel website-bezoeker als website-manager. Onze designers hanteren altijd een aantal vaste concepten:

 

 

Design heeft een functie

Design moet vertrouwen wekken, herkenbaar zijn en daarnaast ook nog aantrekkelijk alstublieft. Websdesigns zijn er om uw online identiteit te versterken en websitebezoekers aan te zetten tot actie.

Snap de technologie

Het is niet mogelijk goede ontwerpen voor het web te maken zonder de technologie erachter te doorgronden. Ook snelheid, onderhoud en vindbaarheid zijn belangrijke argumenten bij designbeslissingen.

Weet wat je bezoeker zoekt

het is belangrijker aan te sluiten op de intentie van de bezoeker dan wat je als organisatie wil uiten. Dit is sturend voor vrijwel iedere beslissing in het gehele proces.

Eén brok techniek en creativiteit tussen vier muren.

Websites moeten werken. Een website die werkt, levert u geld op. Wij helpen u graag met low budget webdesign tot maatwerk design: altijd optimaal rendement. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel ons

Bel voor informatie en advies
met onze specialisten
+3110 282 78 04

Kom langs

Internetbureau Slik
Mauritsweg 23
3012 JR Rotterdam

Inloopspreekuur

Elke donderdagmiddag
gratis internetadvies
14.00 tot 17.00 uur