Mezz Concerts & Dance Breda

Zin in een muzikaal avondje uit? Mezz is het podium voor live popmuziek en dance in Breda, waarbij beleving en plezier centraal staan. Check snel de nieuwe website of er iets voor u tussen zit.

  • ActiveTickets
  • Development
  • mailchimp
  • programma-filter
  • responsive
  • wordpress

Eigentijds, tegendraads en verrassend. Dat is Mezz. Het gebouw is een echte eyecatcher in het centrum van Breda. Volledig ontworpen als poppodium biedt Mezz toegang aan zo’n 600 muziekliefhebbers. Om al deze muziekliefhebbers - ook online - optimaal te helpen, heeft Slik in een erg fijne samenwerking met branding

agency das Buro en Mezz een nieuwe website ontwikkeld. Das Buro is verantwoordelijk voor de vormgeving, Slik voor de technische realisatie en Mezz voor de content. Het resultaat: een moderne website die met een eigenzinnige huisstijl en een makkelijk te gebruiken interface bijdraagt aan de beleving van de klant.

Een onvergetelijke ervaring

Het vinden van een evenement, het kopen van het kaartje, de bevestiging per e-mail. De beleving van een concert, festival of feest begint al vér voordat de eerste noten door de zaal klinken. Des te belangerijker om ervoor te zorgen dat die ervaring vanaf het eerste moment kraakhelder is. Dat begint online, bij de website. Slik realiseerde de nieuwe website in samenwerking met Das Buro en Mezz. Een moderne website die met een eigenzinnige huisstijl en een makkelijk te gebruiken interface bijdraagt aan de beleving van de klant. Een website die een mooie toevoeging biedt aan de totale experience van Mezz.

responsive

Mezz.nl is responsive. Dat betekent dat de website op alle schermgroottes goed te gebruiken is

ActiveTickets

Kaarten kunnen direct op de site worden gekocht met behulp van een API koppeling met ActiveTickets

Flexibel

Met WordPress wordt iedere pagina superflexibel. Spotify, YouTube, SoundCloud: alles geïntegreerd

Concerten, feesten, festivals, Mezz doet ‘t allemaal. Op de homepage vindt u meteen een overzicht van de geplande evenementen. Door de herkenbare huisstijl en het uitgesproken ontwerp – credits voor Das Buro – beginnen de concertkriebels al op te borrelen.

Optimaal in gebruik

Om een onvergetelijke ervaring te realiseren, hebben wij het de concertganger zo makkelijk mogelijk gemaakt. De website responsive, zodat hij goed werkt op alle verschillende schermgroottes. Ook hebben wij handige snufjes toegevoegd. Is jouw favoriete evenement bijvoorbeeld uitverkocht? Mezz heeft de link naar TicketSwap alvast voor u toegevoegd. 

De website van Mezz is niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant makkelijk in gebruik. WordPress is toegepast als beheersysteem. Geen standaard setup, maar maatwerk met het gebruik van flexibele contentblokken. Dankzij deze werkwijze kan Mezz zelf content toevoegen, beheren en verwijderen. Denk daarbij niet alleen aan teksten en afbeeldingen. Ook video’s en afspeellijsten van Spotify voegt Mezz gemakkelijk zelf toe. 

Koppeling met ActiveTickets

Kaartjes kopen was nog nooit zo eenvoudig. Door een naadloze integratie met ActiveTickets wordt de kaartverkoop van Mezz geregeld. Bezoekers bestellen en betalen hun tickets via de website dankzij een koppeling tussen WordPress en ActiveTickets. Geen dubbele administratie voor Mezz dus.

Meer werk van Slik: de StemWijzer

Dé tool waarmee u uw politieke voorkeur test. Slik heeft de nieuwe StemWijzer ontworpen en gebouwd. Wij hopen dat de miljoenen gebruikers veel plezier hebben beleefd aan deze StemWijzer.

Bekijk dit project