Wordpress Support: Gegarandeerd.

Zeker zijn. Dat uw WordPress website draait, up to date is, en goed beveiligd is. Laat het WordPress support aan professionals over. Wij updaten uw WordPress website en plugins, monitoren uw website continu op juiste werking en lossen problemen direct op. We staan klaar om snel advies te leveren en kunnen u snel en accuraat helpen.

Aanmelden

WordPress Update Management

Bent u een professional, webredacteur of website-eigenaar die zich geen zorgen wil maken over de veiligheid van uw WordPress-omgeving? Kies dan voor onze WordPress Support met Update Management. Wij voeren de beveiliging van uw site op, en updaten deze minimaal elke twee weken. Een gehackte site fixen wij kosteloos. Daarnaast houden wij kwetsbaarheden dagelijks in de gaten; ernstige kwetsbaarheden patchen of blokkeren wij zo snel mogelijk. Daarnaast monitoren we uw website op een goede werking. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, met gegarandeerde responstijd.

WordPress Priority Support

WordPress Priority Support is vooral interessant voor professionals, semi-overheid, grote campagnes, en iedereen die het beste niveau van ondersteuning wenst. Priority Support (inbegrepen in WordPress Support Level 2-3) houdt in dat we uw vragen altijd als eerste en snelste behandelen. Hierbij kunt u direct contact opnemen met onze WordPress-specialisten, via telefoon of e-mail. Tevens ondersteunen wij u ook met het beheer van WooCommerce/WPML (Level 2-3) en Multisite/Buddypress (Level 3).

Meer informatie over WordPress support?

Heeft u interesse om uw WordPress support en updates uit te besteden? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen omtrent hosting, veiligheid en beheer van uw WordPress-omgeving te beantwoorden.

BEL

+3110 282 78 04

KOM LANGS

Mauritsweg 23, Rotterdam

HUUR ONS IN

info@slik.eu