Wij optimaliseren uw WordPress performance

Is uw website een onverwacht succes, verwacht u media-aandacht, zit u vanavond bij DWDD aan tafel, of wilt u gewoon het uiterste halen uit uw WordPress website? Wij vinden het belangrijk dat uw WordPress performance maximaal is. Een snelle website zorgt voor meer bezoekers, meer pageviews, meer interactie, en meer omzet. Bekijk wat wij doen om uw WordPress performance te verbeteren.

WordPress Performance Boost

Is uw website een onverwacht succes of verwacht u veel media-aandacht? Met onze “WordPress Performance Boost” geven wij uw site een makeover voor de ultieme WordPress performance. Met de inzet van supersnelle SSD-servers, caching, database-optimalisatie, en het tweaken van uw WordPress-theme en -instellingen, zorgen wij ervoor dat uw site razendsnel wordt.

Snelle Nederlandse servers

Onze servers zijn gehuisvest in Nederland, dicht bij uw publiek. Onze servers hebben altijd voldoende geheugen, en maken gebruik van recente PHP-versies met de PHP-versneller Zend OpCache. Daarnaast wordt volautomatisch alle content verkleind door middel van HTTP-compressie. Browsers laden uw site hierdoor sneller in. Dit is vooral nuttig voor bezoekers met mobiele apparaten.

40% Van de gebruikers verlaat een website met meer dan 3 seconden laadtijd direct. Wij adviseren een laadtijd van minder dan 2 seconden.

Statistieken van Kissmetrics

Caching

De belangrijkste maatgever voor WordPress performance is de “first byte” van een pagina. Wij versnellen uw voorpagina, pagina’s en blogpagina’s met behulp van WordPress caching. Door het instellen en optimaliseren van een server-side cache wordt de performance van uw pagina’s vergelijkbaar met die van een statische HTML-website!

Database-optimalisatie

Met behulp van de juiste MySQL- en WordPress-instellingen zorgen wij dat ook dynamische database-bevragingen zo snel mogelijk worden afgehandeld. Dat levert een flinke verbetering op in uw WordPress performance, vooral als u veel gebruik maakt van dynamisch opgebouwde pagina’s, zoals zoekformulieren en maatwerk-databanken.

Afbeeldingen versnellen

Als uw site veel grote afbeeldingen gebruikt, kunnen wij deze versnellen door deze te verkleinen. Daarnaast optimaliseren wij de zogeheten HTTP cache-headers, zodat een terugkerende bezoeker bestanden niet nogmaals hoeft in te laden. Dit verhoogt de WordPress performance vooral voor mobiele gebruikers, die een steeds groter deel van de bezoekers vertegenwoordigen.

Pagina en bestands-optimalisatie

Wij kunnen uw WordPress-theme optimaliseren, zodat afbeeldingen, scripts, en CSS-resources met minder HTTP-requests en op het meest geschikte moment worden ingeladen. Benieuwd hoe wij ook úw WordPress performance kunnen verhogen met deze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Supersnelle SSD-servers, caching, en het tweaken van uw WordPress-instellingen zorgen ervoor dat websites razendsnel blijven. Kies voor de WordPress Performance Boost van Slik.

Performance Boost voor Original Asia

Dankzij de WordPress Performance Boost werd de website van Original Asia, met oneindig veel grote afbeeldingen en dynamische functionaliteit, razendsnel.

Bekijk project

Website Performance Test aanvragen

Benieuwd naar de laadtijd van uw website? Vraag een Website Performance Test aan. We scannen uw website en maken een rapportage van de uitkomsten. Dit resulteert in een lijst met verbeterpunten voor uw website.

BEL

+3110 282 78 04

KOM LANGS

Mauritsweg 23, Rotterdam

HUUR ONS IN

info@slik.eu