Wordpress Hosting - Veilig en Snel

Een WordPress-website die altijd up-to-date is, snel werkt en volgens de laatste inzichten is beveiligd? Bij Slik zit u goed als het gaat om WordPress hosting en beheer. Wij regelen de veiligheid en techniek van voor tot achter en zijn één aanspreekpunt voor al uw vragen. Ons eigen WordPress hosting-platform in Nederland is speciaal ingericht voor het hosten van WordPress sites.

wordpress-hosting-ssl

Gratis SSL/TLS-beveiliging voor uw website

De privacy en veiligheid van uw bezoekers zijn enorm belangrijk. Daarom krijgt u bij onze WordPress hosting-pakketten gratis een SSL/TLS-certificaat voor uw websites. SSL/TLS versleutelt de communicatie met uw bezoekers. Het bekende slotje in de adresbalk geeft uw bezoekers extra vertrouwen. U hoeft hiervoor niets te doen: wij zorgen voor de meest veilige SSL-instellingen (controleer ons SSL Report!)

wordpress-hosting-ipv6

Uw website toekomst-proof met IPv6

Wij updaten ons netwerk continu naar de nieuwste technische standaarden. Een belangrijke ontwikkeling is de invoering van IPv6, de nieuwe versie van het Internet Protocol. IPv6 zorgt ervoor dat nog meer mensen op het Internet kunnen worden aangesloten. Uw site zal daardoor ook in de toekomst voor alle aardbewoners goed en snel bereikbaar blijven.

wordpress-hosting-modsecurity

De beste web firewall met ModSecurity

ModSecurity is bewezen de beste web firewall of web-applicatie firewall. Al het webverkeer wordt door ModSecurity gecontroleerd voordat het uw site bereikt. ModSecurity blokkeert diverse hack-technieken, zoals SQL-injectie, PHP remote code execution, en brute force loginpogingen. Wij hebben ModSecurity al jarenlang ingetraind op de WordPress hosting-praktijk, zodat bekende hacks, virussen en malware worden geblokkeerd. Wij dragen ook bij aan het ModSecurity open source-project.

wordpress-hosting-apparmor

Met AppArmor is uw website van binnenuit beveiligd

Waar ModSecurity uw WordPress-site beschermt tegen aanvallen van buiten, zorgt AppArmor voor de interne veiligheid. AppArmor is een Linux security module die ontwikkeld wordt door Ubuntu. Bij Slik draait elke WordPress-website in een door AppArmor bewaakte container. Deze container maakt het voor een website onmogelijk om andere data op de server te bereiken. Het is ook mogelijk om uw site op een geheel aparte virtuele server te plaatsen, wanneer dit nodig is om compliance- of wettelijke redenen.

wordpress-hosting-fortinet

Hardware firewalls voor een extra beveiligingslaag

Ons high-availability WordPress cluster wordt beschermd door Fortigate firewalls van Fortinet. De hardware-firewalls van Fortinet vormen een extra beveiligingslaag. Deze laag is essentieel voor het beheersen van grootschalige aanvallen, bijvoorbeeld DDoS-aanvallen. Deze firewalls zijn aangesloten op de Nederlandse internetverbindingen van onze netwerkleveranciers.

wordpress-hosting-vmware

Altijd online dankzij onze backuplocatie

Onze WordPress hosting-cluster wordt gefaciliteerd door VMware. VMware High-Availability en DRS zorgen voor het verdelen en bewaken van systeembelastingen. Bij het onverhoopt uitvallen van één van de twee Nederlandse datacenters, worden applicaties en websites automatisch herstart op de uitvalslocatie.

Bestel direct

WordPress Server voor Original Asia

Dankzij een pijlsnelle WordPress Hosting server, optimalisatie en caching is de website van Original Asia razendsnel geworden.

Bekijk project

Meer informatie of advies?

Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen omtrent de hosting en veiligheid van uw WordPress-omgeving te beantwoorden.

Naast hosting kunnen wij u ook helpen met WordPress support: wij stellen uw WordPress zo veilig mogelijk in, updaten uw WordPress-site regelmatig, verwijderen WordPress-hacks, en adviseren u bij technische uitdagingen voor één maandbedrag.

BEL

+3110 282 78 04

KOM LANGS

Mauritsweg 23, Rotterdam

HUUR ONS IN

info@slik.eu