Organisaties beter maken met online technologie.

Online technologie leent zich bij uitstek goed voor het maken van grote efficiency-slagen in iedere organisatie, van groot tot klein. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen uitdagingen, waardoor standaardoplossingen niet altijd voldoen. Als bedrijfsprocessen te maken hebben met de beschikbaarheid en verwerking van informatie, welke dan ook, dan is het tijd om ons in te schakelen. Slik zorgt ervoor dat organisaties sneller werken, minder fouten maken en beter werk leveren.

Bedrijfskritisch

Volgens sommige mensen is succes een keuze. Dat gaat ons iets te ver. Het minste wat u kunt doen is uw zaakjes voor elkaar hebben. Of het dan om uw certificatie, facturatie of onderhoudsrapporten van uw boorplatform gaat. Juist een bedrijfskritische applicatie moet áltijd werken en moet áltijd lekker werken.

Desktop & mobile

Alles wat wij ontwikkelen, of het een website is of een webapplicatie, moet op ieder scherm en op ieder apparaat perfect werken. Een goede webapplicatie handelt alle processen af terwijl deze zeer makkelijk in bediening is. Het maakt uw organisatie uiteindelijk flexibeler en u kunt lekker doorwerken tijdens uw vakantie.

Dankzij de op maat gemaakte webapplicatie werken onze projectmanagers volgens dezelfde prettige werkwijze. Efficiënt, met een flinke tijd- en kostenbesparing binnen de afdeling.
Jillis Koch, Boskalis

Webapplicatie Boskalis

Eén duidelijke werkwijze voor alle projectmanagers zorgt voor een efficiënte werkwijze, tijd- en kostenbesparing bij de afdeling Subsea Services van Boskalis.

Bekijk project

Full stack

Slik beschikt over een infrastructuur en de kennis om technologisch hoogwaardige applicaties te maken. Webapplicaties die niet alleen fijn werken, maar ook nog eens zeer streng beveiligd zijn. Het doel is om applicaties te maken die goed werken, lekker werken en altijd blijven werken:

  • Wij gebruiken bewezen open source technologie (PHP, Twig, Symfony). Deze technologie stelt ons in staat snel te schakelen en maatwerk te leveren. En dat zonder steeds het wiel opnieuw uit te vinden.
  • Als internetbureau zitten we niet alleen met onze neus in procesdiagrammen, maar worden wij dag in dag uit geconfronteerd met UX design en usability. Gebruikersvriendelijkheid zit in ons DNA en dus ook in onze webapplicaties.
  • Slik beschikt over een zeer hoogwaardige cloudomgeving in eigen beheer. Dankzij de beheersing van de infrastructuur kunnen we de veiligheid en de performance van uw applicatie waarborgen.

 

Lage investering, hoge opbrengst

Dankzij de gebruikte technologie en onze nuchtere less-is-more-insteek slagen we er keer op keer in om bedrijfsprocessen structureel te verbeteren. In relatief korte tijd realiseren we een webapplicatie. Zo’n applicatie biedt vervolgens alle ruimte om nieuwe inzichten te verwerken en zich zo te modelleren naar iedere specifieke organisatie.

 

Een webapplicatie voor iedereen

Ziekenhuizen, innovatieve startups en beursgenoteerde bedrijven. Iedereen met gezond verstand weet ons te vinden en maakt gebruik van onze webtechnologie. Onze webapplicaties bezorgen organisaties de noodzakelijke efficiency, zodat zij zich met hun kerntaken bezig kunnen houden, beter communiceren of, enfin, bedenk het, wij maken het.

Ook zo'n applicatie?

Wilt u ook een applicatie waar u altijd en overal, op ieder apparaat bij kan en uw organisatie beter maakt? Laat ons meedenken. Wij kunnen het beter maken.

Bel

+3110 282 78 04

Kom langs

Mauritsweg 23, Rotterdam

Huur ons in

info@slik.eu