Wereldklasse managed service voor een normale prijs

De veiligheid en techniek van je WordPress website van voor tot achter goed geregeld en één aanspreekpunt voor al je technische vragen? Bij Slik zit je goed als het gaat om het hosten en onderhouden van je WordPress website. Wij bieden topservice als het gaat om veiligheid, support, infrastructuur, optimalisatie en maatwerkoplossingen voor je website.

De beste websitebeveiliging

De nieuwste versies van PHP en andere open source-software, Web-Applicatie Firewall (WAF), AppArmor beveiliging, Managed SSL. Volg je het nog? Wij wel.

 

100% Nederlandse hosting

100% Nederlandse hosting, twin-site cluster, offsite backup en 24/7 monitoring op een juiste werking. Biedt je huidige hostingprovider dit ook?

Meer over 100% Nederlandse hosting

Altijd een supersnelle website

Onverwachte piekmomenten? Wij zijn er op voorbereid met een WordPress Powerpack en maken je website sneller met behulp van Zend OpCache, MySQL optimalisatie en datacompressie.

Meer over een supersnelle website

Supersnelle SSD-servers, caching, database-optimalisatie en het tweaken van afbeeldingen zorgen ervoor dat websites razendsnel blijven. Kies voor een WordPress PowerPack.
Maak een afspraak

WordPress PowerPack voor Original Asia

Dankzij het WordPress PowerPack blijft de website van Original Asia, met oneindig veel afbeeldingen, razendsnel.

Bekijk project

Support

Technische vragen? Onze helpdesk heeft overal een antwoord op. Begrijpelijke antwoorden waar je echt iets aan hebt. En het fijne van het regelen van de hosting via Slik is dat je maar één plek hebt voor al je vragen en je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Maatwerk

Heeft een project speciale wensen? Verwerkt je website persoonsgegevens, creditcardgegevens of medische gegevens? Dient je website aan (regulatoire of technische) eisen te voldoen? Wij leveren maatwerk voor deze specifieke wensen en eisen en leggen afspraken vast in een SLA.

BEL

+3110 282 78 04

KOM LANGS

Mauritsweg 23, Rotterdam

HUUR ONS IN

info@slik.eu