Goed idee? Wij denken (gratis) met je mee!

Je barst van de ideeën. Het ene nog genialer dan het andere. Wat doe je er aan om deze ideeën werkelijkheid te laten worden? De eerste stap: aanstaande donderdag naar Slik voor gratis advies. We vinden het als online allesvreters namelijk ontzettend leuk om mee te denken. Het is ons vak. En op donderdagmiddag doen we het gratis en vrijblijvend tijdens ons inloopspreekuur.

Donderdag 14.00 tot 17.00

Iedere donderdagmiddag kun je tussen twee en vijf uur bij ons binnenlopen. Het is een kwestie van de weg vinden naar ons kantoor in hartje Rotterdam. Bel aan, wij doen open en schenken de koffie in. Niet eerder was het zó makkelijk om je idee door te denken met ervaren webontwikkelaars.

Gratis en begrijpelijk advies

Tijdens ons inloopspreekuur zitten onze experts voor je klaar om onafhankelijk advies te geven. Je krijgt je antwoorden op al je internetvraagstukken in normale, begrijpelijke taal. Met een concreet stappenplan als resultaat. Waar je echt mee aan de slag kunt.

 

Kunnen we je helpen?

Klein of groot: iedereen is welkom tijdens ons inloopspreekuur. We bespreken allerlei soorten vragen. Denk aan online strategie of de aanpak van online marketing. Vragen over design of e-commerce. Welke online tools zijn geschikt voor jouw organisatie en hoe bereik je een hogere score in Google?

Optimale klantervaring via de website van Mezz

Zin in een muzikaal avondje uit? Mezz is het podium voor live popmuziek en dance in Breda, waarbij beleving en plezier centraal staan. Check snel de nieuwe website of er iets voor u tussen zit.

Bekijk project
  • Eerstvolgend inloopspreekuur

    Donderdag a.s. 14.00 tot 17.00 uur
  • Reserveer een plek

    Wil je zeker weten dat er een plekje is? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Tot donderdag!