Werk met ons samen en realiseer een responsive website, webshop of webapplicatie. Onze aanpak is gericht op succes op korte én de lange termijn.

Het geheim van een goede website

Goede websites zijn uniek, laten zich makkelijk aanpassen, en brengen altijd meer op dan zij kosten. Daarvoor is goede begeleiding, een sterk hostingplatform, en een actieve helpdesk achteraf van doorslaggevend belang. Daar zijn wij ijzersterk in.

Design & development

Simpel en doeltreffend design met ijzersterke code

Ontwerpen is iets creëren wat nog niet eerder is bedacht. Wij maken dat ene unieke ontwerp, waar gebruikers wél mee uit de voeten kunnen. Simpel en doeltreffend.

Onze websites zijn snel en veilig. Dit is mede bepalend voor online succes. Wij ademen PHP, Javascript, HTML, CSS en Unix en kennen Wordpress, WooCommerce en Symfony van binnen en van buiten.

Performance & Security

Streng beveiligd én supersnel

Voor ons gaat niets boven de veiligheid van uw gegevens. Een belangrijke reden voor parlementen, ministeries en ziekenhuizen om voor de hostingdiensten van Slik te kiezen en te voldoen aan de strengste voorwaarden voor het borgen van gegevens.

Wij beschikken over een eigen hoogwaardig hostingplatform in Rotterdam. Dit zorgt ervoor dat onze websites en applicaties altijd veilig, bereikbaar en razendsnel zijn.

Online marketing

Duidelijke taal. Advies op z’n Rotterdams.

De allerbeste vormgeving, de functionaliteit van Facebook en de vindbaarheid van Twitter. Krijgt uw website het publiek dat zij verdient? Wij zorgen ervoor dat u online succesvol bent.

We geven advies op het gebied van internetmarketing en strategie, bewaken de huisstijl, ondersteunen de systemen en helpen u met nieuwe wensen.

Advies

Eerst denken, dan doen

Een eigen bedrijf, een uitvinding, een nieuw medicijn. Het start áltijd met een goed idee. En om van dit idee een online succes te maken zijn plannen nodig. Slik zet ideeën om in concrete plannen en voert die doelgericht uit.

Bij het begin beginnen, eerst denken, dan doen. Dat is de aanpak. Wij denken actief mee over de beste strategie en aanpak voor ieder project.

Trainingen

Lastige materie toegankelijk gemaakt

Zelf aan de slag met e-mailmarketing of het bijhouden van uw website, webshop of applicatie? Dat kan na het volgen van een workshop of training bij Slik. In een training, meestal van een dagdeel, leert u skills waarmee u meer waarde uit uw website kan halen.

Website, webshop, of webapplicatie: laat u horen!

We hebben altijd zin in nieuwe uitdagende projecten. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of kom aanstaande donderdag naar ons inloopspreekuur van 14.00 tot 17.00 uur.

Bel

+3110 282 78 04

Kom langs

Mauritsweg 23, Rotterdam

Mail ons

info@slik.eu

Vraag een offerte aan